Madone » Fripturi si gratare
Miel la tava de Pasti - Retete culinare de Paste

Miel la tava de Pasti - Retete culinare de Paste

• 1 tavã suficient de mare (e pãcat sã tai mielul Domnului bucãti) • 1 miel bun (6-8 kg fãrã blanã) usurat de cap si gât, de mãruntaie si partea de jos a picioarelor • sare, piper • 200 ml untdelemn • 200 g unt • 2 pahare vin alb • 6 – 10 coronite de usturoi verde • 1 cãpãtânã de usturoi vechi • Se
Picioare de miel umplute - Retete culinare de Paste

Picioare de miel umplute - Retete culinare de Paste

Picioare de miel umplute este o reteta de Paste care se prepara foarte simplu si se pregateste repede. Ca sa fii sigura ca este pe placul tuturor membrilor familiei tale ar fi bine sa prepari cateva portii si inainte de masa de Paste. Iti oferim reteta acestui preparat delicios care merita incercat! Ingrediente Picioare de miel umplute este o reteta de Paste la care se folosesc foarte putine ingrediente, dar toti cei care au gustat-o au fost
Miel umplut - Retete culinare de Paste

Miel umplut - Retete culinare de Paste

Miel umplut ardelenesc Se curata o capatana de usturoi si se piseaza, se amesteca cu o lingura de boia de ardei si sare. Se unge mielul si in interior si in exterior cu acesta pasta. Intr-o tava se aseaza mielul pe un pat de felii subtiri de sunca si se impaneaza cu usturoi. Se tine mielul la rece o zi. Maruntaiele se dau prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine inmuiata, un cartof, un ou fiert.Se amesteca cu sare, piper, un ou
Alte retete de Paste - Miel - Fripturi - Stufat

Alte retete de Paste - Miel - Fripturi - Stufat

Stufat de miel cu ceapa si usturoi Este o reteta putin diferita fata de stufatul traditional, dar la fel de gustoasa. Acest stufat de miel cu ceapa si usturoi se poate consuma si rece, este racoritor si satios. Langa acest stufat de miel cu ceapa si usturoi putem face si o mamaliga, va fi o completare excelenta. Ingrediente: 1 kg carne de miel, 20 fire ceapa verde, 20 fire usturoi verde, 1 lingura faina, 2 linguri bulion, 2
Pui Taranesc

Pui Taranesc

Timp de preparare: 13 min. (complexitate redusa) Ingrediente: Piept de pui (140gr), ardei gras de 2 culori (150gr), morcovi (55gr), champignioane (45gr), ceapa alba (35gr), ardei iute bulgaresc (30gr), marar si patrunjel verde (10gr), sare (3gr), piper (2gr), maghiran uscat (1gr), ulei (75ml). Mod de preparare: Se fileteaza pieptul si se feliaza bucati, morcovul se taie subtire si bastonase, ceapa se taie pestisor, ardeiul gras si
Pui cu sos de zmeură

Pui cu sos de zmeură

Ingrediente: doi piepţi de pui 500 g gnocchi 500 g zmeură congelată o lingură de suc de lămîie o linguriţă de salvie tocată 200 g zahăr tos 75 g amidon alimentar 150 g unt 50 g miez de nucă ghimbir ras sare, piper mărar vin alb. Preparare: Piepturile de pui se dezosează, se spală, se şterg de apă şi se condimentează. Se încing 100 g unt într-o cratiţă, se pun piepturile de pui şi se prăjesc la
Cartofi cu muşchi de porc

Cartofi cu muşchi de porc

Ingrediente: un kilogram de muşchi de porc 800 g cartofi albi 5 roşii 3 castraveţi o legătură de mărar o linguriţă de boia dulce un vîrf de cuţit cu pudră de scorţişoară sare, piper ulei de floarea soarelui oţet balsamic   Preparare: Muşchiul de porc se feliază, se unge cu boiaua dulce, se condimentează cu piper şi scorţişoară şi se introduce la rece pentru 20 de minute. Se prăjeşte în ulei
Pui cu nectarine

Pui cu nectarine

Timp de preparare: 45 min. Complexitate: redusă Regim: Reţetă semi-vegetariană Ingrediente: 1 pui, 250 g ceapă roşie, 3 căţei de usturoi, rozmarin, 4 linguri ulei, 500 ml vin alb, 2 nectarine, salată verde, maioneza, sare, piper. Mod de preparare: Se spală puiul şi se porţionează. Se curăţă ceapa şi se taie fîşii subţiri. Se curăţă usturoiul şi se taie felii. Nectarinele se spală, se taie pe jumătate, după
My title page contents