23-06-2015 23:36 | de | 21 afisari
Tipareste | Comenteaza

Strauss România lansează DONCAFÉ FRESH, cea mai proaspătă cafea din România*Doncafé Fresh poate fi găsită, deocamdată, doar la Manufaktura, un altfel de coffee shop

Compania Strauss anunță lansarea Doncafé Fresh, cea mai proaspătă cafea din România, ce poate fi personalizată după gustul fiecărui consumator. Aceasta poate fi descoperită în cel mai nou și mai modern coffee shop din România, Manufakturaby Doncafé, gândit și creat să redefinească experiența savurării unei cafele proaspete.

Cine este Doncafé Fresh?

Doncafé Fresheste o cafea High-end, cu adevărat proaspătă de la prăjire până la măcinare, personalizatădin origini pure. Originile sale vin din FRAIJANES Guatemala, GITURA Kenya, SIDAMO Ethiopia și TARRAZU Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolată sau caramel.

În 4 zile de la prăjire, aromele volatile se amestecă pentru a-i conferi cafelei cel mai bogat gust. După aceea, vârful de arome poate fi savurat doar în următoarele două săptămâni. Astfel, Doncafé Fresh definește prospețimea. Doncafé Fresh poate fi încercat în Manufaktura by Doncafé între 4 și 18 zile de la prăjire, sau cumpărat pentru acasă în ambalaje de 250 gr.

Marius Meleșteu, General Manager Strauss pentru Europa Centrală și de Est:

“Doncafé Fresh” și “Manufaktura” sunt unice, și deschid drumul către experiențe și senzații pe care iubitorii de cafea au puține șanse să le aibă în România, și chiar în lume.Este un concept și un loc “înaintea timpului”, care inspiră și ridicăstandardele, dar și așteptările consumatorilor. În Manufaktura, totul este integrat și susținut de cuvintele cheie: „Proaspăt”, „Pentru tine”! Este o realizare românească100%, de care suntem deja mândri!”

Doncafé Fresh și Manufaktura

DoncaféFresh a apărut pentru că Strauss a avut viziunea de a oferi iubitorilor de cafea plăcerea unei experiențe cu adevărat unice,de a încerca și savura o cafea de excepție, într-adevărat proaspătă, și de origini atent selecționate de specialiștii Strauss România.

-Doncafé Fresh este proaspăt prăjită în instalațiile performante ale fabricii Strauss din București, nu este prăjită “artizanal”

-Cafeaua este transportată către Manufaktura în containere din inox, special concepute, care să protejeze aroma și să mențină prospețimea

Pagina: 1 2


Comentarii : 0
My title page contents