23-06-2015 23:31 | de | 2 afisari
Tipareste | Comenteaza

Mama Bazar, târgul mamelor iscusite, îşi deschide porţile pe 23 mai Expozanţi atent selecţionaţi vă aşteaptă cu articole pentru copii şi workshop-uri utile să cinstiţi împreună copilăria

Mama Bazar, târgul mamelor iscusite, îşi deschide porţile. Sâmbătă, 23 mai, între orele 10.00 şi 15.00, la cafeneaua Ludic din Bucureşti (strada Aaron Florian, 3A), mame iscusite din comunitatea Work At Home Moms vă invită să cinstiţi împreună copilăria. În cadrul bazarului veţi găsi chilipiruri, oferte, reduceri şi lichidări de stoc la colecţii vestimentare, culinare, educative, dar şi jucării, mobilier, accesorii şi multe alte articole, toate faurite de mame.

Bazarul oferă şi un program interesant de ateliere interactive propuse de mamele WAHM, printre care: pictură, dans, realizarea unei grădini.

Veselia şi buna dispoziţie vor fi la tot pasul, dar mai ales la locul de joacă amenajat de către zânele inventive de la Lill'put. Nu este uitat nici răsfăţul culinar – vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu un bufet împărătesc cu delicatese raw, vegetariene, vegane şi dulciuri sănătoase!

Toţi cei prezenţi la târg intră în Tombola Mama Bazar, cu posibilitatea de a câştiga multe premii pentru pitici (cărţi de poveşti, cosmetice bio, jucării croşetate, hăinuţe colorate, bilete la spectacole pentru copii)

Intrarea este gratuită. Dacă doriţi, puteţi susţine Şcoala de Arte şi Meserii pentru Mame prin donaţii oferite la standul Asociaţiei Work At Home Moms.Date de contact:

Write: contact@wahm.ro

Read: www.wahm.ro

Like: https://www.facebook.com/events/732869403488523/Comentarii : 0
 1. Nume : oprescu adela (2015-06-04 09:17:29)
  Subiect : Cartile electronice
  Oportunitate :
  Job part time - full time
  Metoda marketing pentru promovarea cartilot electronice
  Cea mai cautata oferta de lucru. Nu este necesara experienta. Oferim curs gratuit, complet, de instruire in marketing. Cursul se desfasoara pe calculator. Necesara conexiunea la internet.Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si internationala. Proiectul se refera la cartile electronice. Piata americana este prioritara pentru acest proiect. Ne-am propus sa-l extindem la nivel mondial. Plata castigurilor realizate garantata prin contract legal. Se ofera comision.
  Alegeti sa lucrati, la calculatorul personal, in timpul liber. Actionati acum pentru independenta financiara. Va transmitem toate datele dupa ce ne comunicati textul MARKETINGPROIECTINFO la email oprescuadela@yahoo.com
My title page contents