14-10-2008 17:02 | de Catalin | 1 afisari
Tipareste | Comenteaza

13 adevaruri cu ghinion despre femei

Adevaruri de necontestat pe care barbatii le uita

Femeile ii fac pe barbati confuzi. Chiar daca am invatat cate ceva din relatiile anterioare, intre cea trecuta si cea viitoare, uitam. Ne amintim cat sunt de ciudate doar cand ne lovim iar de nebunia din capul lor frumos si salbatic. Nu conteaza, deci, cat e de draguta, aminteste-ti ca…

1 Te duce cu presul

Periodic si intr-o multime de forme. E un soi de “joc” pe care in afara relatiei il numim minciuna. In principiu, iti spune ceva dar in spatele cuvintelor te pandesc mult mai multe. De cuvinte se foloseste doar cand are ceva de impartit cu tine. Alteori considera ca e mai bine sa nu stii adevarul. Daca ai aflat s-a intalnit cu ex-ul la cafea, va spune ca ti se pare – si el e ca toti barbatii si de ce crezi ca ar avea o problema sa iti spuna ca s-au vazut. Inseamna ca ii pasa de ce simti si nu vrea sa te raneasca. Nu ii pasa, insa, atat de tare cat sa nu se mai vada cu el. Incearca si tu sa iesi cu fosta…

2 Lucrurile sunt mult mai complicate decat crezi

Cand un barbat vrea la televizor - uneori bere sau sex - nimeni nu il considera infantil. Multi isi ofera mici placeri de tipul “iesiri usoare”. Daca abia ai inceput sa te vezi cu o femeie si daca te place, nu ai nicio problema. Nu i se pare ceva iesit din comun. Cand, insa, se instaleaza in relatie, iti va prezenta netul ca pe ceva foarte complicat, care strica mintea barbatilor. Sunt si altele, la fel de “periculoase” pe care va avea grija sa le stii.

3 E obligatoriu sa ii faci complimente

Ok, vi le tot facem! Stim cat e de importanta persoana voastra. Iar asta ne scoate din minti. Stim si ca noi suntem singurii care gresim. Daca ne bagati in seama am si ajuns la orgasm. Nu mai vrem altceva. Nu vrem decat o pauza. Ca ne uzam. Sau poate tu esti uzata? Te-ai gandit? ...Ups, scuze iubito. Am vrut sa spun ca minunanta rochie pe care o porti arata mirobolant.

4 Stie ce ti se potriveste mai bine decat stii tu

Se intampla tot cand e sigura pe relatie. Daca e ceva cat de mic care nu ii place la tine, va vrea sa il schimbe. Daca o inseli este ok sa te schimbe, dar daca ai luat tricoul care nu trebuia sau daca ai freza aiurea, nu e treaba ei. Stii si singur cum vrei sa iti stea parul. Doamnelor, nu mai credeti tot ce scrie in revistele pentru femei despre ce ne place. Opriti-va la sex oral (sau de care vreti voi) si va iubim.

5 E un drac fata de alte femei

Nu vei putea niciodata sa intelegi ironia crunta cu care ele biciuiesc in timpul oricarui conflict. Femeia suparata este rece, calculeza si daca decide sa se bata, face cele mai mari stricaciuni. Deranjeaz-o si vei afla. Deci, daca vezi ca loveste prin emailuri si zvonuri impotriva altcuiva, fii prietenul ei. Pazaste-ti spatele cu mare grija!

6 E intr-o suferinta continua

E adevarata cauza pentru care simt nevoia de complimente. Dar ele nu inteleg. Cand un tip e cu o tipa, el gandeste ca ea e tare. Uita ca femeia, in general, este devastata de o suferinta interioara. Baieti, pe bune, ele chiar au tot soiul de chestii. Daca intelegeti durerea existentiala a iubitei, va veti explicati o groaza de mistere feminine. Punctul G nu va asteptati sa vi-l explicati!

7 E complet nebuna

Pare cliseu, dar cand apare o dezechilibrare chimica (ex schimbare de nivel hormonal), gandurile nu mai controleaza cuvintele si actiunile; se numeste nebunie. Ar fi de ajuns sa ducem multe femei la ospiciu. Noi, insa, ne ducem amarul intre toanele ei, asteptand o ameliorare. Multe admit nebunia lor “temporara”, dar daca faci greseala sa nu stii ca e o doar de moment, va fi vai de tine. Tu nu ai voie decat sa o intelegi.

Pagina: 1 2
Adauga comentariu
Comentarii : 11
  1. Nume : Cristi (17-10-2008 12:12:24)
    Subiect : Bun articol!!!
    Asta da articol, mai afli dreq ceva nou:d sau nu chiar...:(
  2. Nume : noname (19-10-2008 01:12:58)
    Subiect : Ai un IQ 60,domnule!poate si mai rau..
    Asemenea concluzii,da nene! Cata inteligenta si profunzime;da'cred ca voi astia atat de tampiti va puteti amesteca intre voi,no problem;ar fi bine sa si emigrati dracului.
  3. Nume : maria (22-10-2008 15:23:43)
    Subiect : placut articol
    foarte tare articolul, o combinatie reusita de adevar cu umor. Eu chiar ma regasesc cam 90%:)in ceea ce este scris in articol, insa nu trebuie luat mot a mot, fiecare femeie e mult mai complexa si apoi, cu toate fixurile si nebuniile noastre, cine ar putea iubi un barbat mai frumos si mai intens decat o face femeie?:)
  4. Nume : George (25-11-2008 16:11:15)
    Subiect : Bravooooo....
    Si bine inteles , femeia ca sa fie mai presus a facut si ea un articol ca asta impotriva noastra, diferenta este ca acesta are umor pe cand al lor e plin de ura...
  5. Nume : George (13-11-2008 04:41:27)
    Subiect : Apropo ...
    Maria ,chiar esti tare....
  6. Nume : Tim (18-11-2008 12:49:30)
    Subiect : frustrat mai esti....
    probabil ca inca mai esti in perioada acneei juvenile
  7. Nume : markovitz_21 (23-11-2008 14:28:54)
    Subiect : ce tare...
    asta da!!! o combinatie reusita de adevar si umor, felicitari autorului, ai reusit sa imbini cele doua lucruri greu de imbinat: comedia si realitatea. mai ales cand vine voba de femei. iar cine se supara la articolul asta clar e batut in cap si nu are cultura , si da maria ai perfecta drepatate, chiar esti tare, felicitari pt comentariu, alta combinatie reusita de adevar si umor.
  8. Nume : nina (10-12-2008 16:59:28)
    Subiect : e bun
    mia placut articolul, chiar am ris impreuna cu prietenul meu de citteva adevaruri, si am incercat sa vedem, ce am si eu din aceste adevaruri, sunt adevaruri in care ma regasesc.
  9. Nume : rain (04-01-2009 20:42:49)
    Subiect : super!!!
    unde te-am mai citit Catalin? stilul , anumite idei si expresii imi par foarte cunoscute, nitel....misogine si... familiare.nu, nu...nu ma insel, am simturile dezvoltate si mirosul fin.