06-12-2009 13:54 | de Catalin | 2 afisari
Tipareste | Comenteaza

Retete de sarmalute pentru Sarbatori

Sarmalute in dovleac

Ingrediente: -500 gr carne de vita -orez, -ceapa, -patrunjel, -bacon afumat, -pasta de tomate, -putin orez, -varza murata.Mod de preparare:Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati, le-am scos nervurile de la baza si am inceput impachetatul . Le-am rasucit, le-am ametit, le-am strans la capete pana le-a iesit…daca ti se pare promitator, vino pe site pentru a citi restulculinar.ro

Sarmalute de post cu ciuperci si capere

le-am facut ieri si trebuie sa recunosc ca sunt mai mult decat delicioase.
-2 morcovi mari -500g ciuperci -3 cepe -1 borcanel mic capere,60g -sare,piper,leustean -1 pahar de orez -frunze de varza murata -200ml sos de rosii -frunze dafin
in cateva linguri ulei masline punem la calit morocvii razuiti,ciupecile tocate si ceapa: lasam sa scada putin apa lasata de ciuperci si adaugam orezul si caperele: dupa maxim 5 min luam cratita de pe foc si lasam amestecul sa se racoreasca.condimentam cu sare,piper,leusteanul tocat. aceasta este compozitia cu care umplem frunzele: cratita de lut o lasam in apa vreo 30min apoi punem cateva frunze pe fundul ei si deasupra sarmalele: sosul de rosii in amestecam cu apa si turnam deasupra.punem capacul si dam oala la cuptor,pt 2 ore la 180 grade.apoi stingem focul si le mai lasam asa in cuptor,fara sa deschidem usa sau sa luam capacul,pt inca 2-3 ore.mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com

Sarmalute in foi de vita

Ingrediente: Foi de vita, carne de miel tocata ( umar si pulpa amestecate), ceapa aurita cu un strop de bulion, orez basmati, marar, patrunjel, sare si piper.Mod de preparare:Ingredientele se amesteca. Se impacheteaza sarmale in foile de vita. Se pun in congelator crude si cand e nevoie se scot. Se fierb cu apa, suc lamaie, putin marar, ulei de masline si boabe de piper.daca ti se pare promitator, vino pe site pentru a citi restulculinar.ro



Comentarii : 18446744073709551613
My title page contents